Tilføjer Tak! Lige tilføjet: Produkter: Total: Subtotal: Gratis fragt. Shop videre Indkøbskurv
Julehøjtiden nærmer sig med hastige skridt, hvilket betyder, at det snart er tid til at overveje, hvad du skal lægge under juletræet som gave til hende, du holder af. Julegaveshopping kan sommetider ligne en jungle: utallige muligheder, der er svære at navigere blandt. Og var det ikke vanskeligt nok i forvejen, er det at finde en speciel julegave blevet gjort endnu mere kompliceret af det faktum, at vi alle er forskellige og derfor ønsker unikke julegaver, der vil komplimentere vores enestående personlighed og stil.
For at gøre dit liv i juletiden nemmere, har vi nogle julegaveidéer til kvinder i dit liv, der til trods for deres forskelligheder har det følgende til fælles: de stræber efter at inspirere andre med sit eksempel, de nægter at slå sig til tåls med noget og i stedet aktivt går efter deres drømme.


En speciel julegave til hende, der altid er der for andre


Hun er mere end bare en stille lytter i svære tider. Hun er varme, medlidenhed, styrke og forhåbning. Hun er en solid søjle i midten af et smuldrende liv. Hun er den hjælpende hånd man rækker efter, når alting falder fra hinanden. Vi kommer til hende, fordi vi ved, at hun vil lytte. Vi kommer til hende, fordi hun altid vil formå at forplante en følelse af bekvemmelighed inden i os, når vi ellers har det som om alting bliver revet væk fra os, mens vi prøver at holde fast i det. Hun kan altid give et brugbart råd, hun har altid så meget at dele. Hun er altid vågen før alle andre omkring hende. Hun er der altid for dem, der har brug for hjælp. Hendes hjerte rummer så meget kærlighed, mens en uendelig energistrøm løber gennem hendes krop. Hun er en uerstattelig del af vores liv, men ofte tager vi hende for givet.

Vi er heldige at have sådan en kvinde i vores liv, og ved denne årstid er det på tide at vise hende vores taknemmelighed ved at give hende en unik gave, som vil få hende til at føle sig værdsat og speciel. Hun sætter altid andres behov før sine egne, men nu er det tid til at sætte hende først og fortælle hende, hvilken stor en rolle hun spiller i dit liv.

I år giver vi sådan en kvinde i vores liv et par feminine, tidsløse og virkeligt unikke Olina perleøreringe som med sikkerhed vil kunne få et smil frem på hendes læber og tilføje et feminint touch til ethvert af hendes outfits.


Til hende, der stræber efter stjernerne


Hun er en kvinde med en stor vision, der altid er tidligt oppe om morgenen for at nå at forfølge endnu en god idé og begive sig på endnu et eventyr. Hun udfordrer status "quo" og leder altid efter måder at forbedre hendes liv og hende selv på. Hun er den, der aldrig holder op med at sætte spørgsmålstegn ved hvem hun kan blive og hvor rejsen gennem livet kan tage hende. Hendes energi er uendelig, og hendes drømme bliver til virkelighed ikke på grund af en magisk, usynlig kraft, men på grund af hendes indre vilje, motivation og målrettede handlinger. Hun dagdrømmer med hovedet oppe i skyerne, men hun har altid en kop kaffe to-go i hånden og altid en fod ud af døren, allerede på vej til at gøre noget, der vil bringe hende tættere på sine mål. Hun er et energispark, en drivende kraft i vores liv, som ikke kun stræber efter at leve hendes liv på den bedst mulige måde, men også efter at inspirere andre til at gøre det samme. Hun er en oprigtig Mermaid muse.

Denne jul fejrer vi sådan en kvindes vilje til at gøre en forskel med det moderne Louise ur som vil holde hende opdateret på tid, mens hun altid er på farten.En unik julegave til den håbløse romantiker


Hendes glæde og selvtillid spreder varme til hendes hjerte, får et glimt frem i hende øjne og et hemmelighedsfuldt smil på hendes læber. Der er lethed i hvert et skridt hun tager. Alle omkring hende er tiltrukket af hendes feminine sjæl - hendes livsglæde smitter. Hun tror på magi, hun tror på kærlighed og den lykkelige “til deres dages ende”. Hun er en drømmer, en romantiker, en kvinde, der ser skønheden i alting og altid lægger mærke til de små detaljer, som mange overser. Ifølge hende, er glasset altid halvt fyldt og der er altid en måde at gøre livet bedre og mere meningsfuldt på. Hun er den milde, varmende, ledende lys i vores liv og vi er heldige at kende hende.

For sådan en skrøbelig og feminine kvinde, som hun er, vil vores unikke og minimalistiske Kaja perlehalskæde være juledrømmen, der er gået i opfyldelse. Den er simpel, men enestående; minimalistisk, men én af slagsen, ligesom hun er. Denne lette halskæde vil understrege hendes personlighed og stil til årets juleaften eller julefest.


Uanset om det er din veninde, kollega, mor eller kæreste, du gerne vil overraske med en lille forkælelse denne juleaften, og uanset om hun er den håbløse romantiker eller den hjælpende hånd, er hendes perfekte og uforglemmelige julegave blot et klik væk.


Vi ønsker jer alle en festlig og glædelig jul!

Har du flere spørgsmål angående vores produkter, leveringstid og øvrige detaljer, er du velkommen til at kontakte os på mail: hello@mermaid-stories.com. Vi hjælper gerne og svarer som regel tilbage inden for et par timer.