Tilføjer Tak! Lige tilføjet: Produkter: Total: Subtotal: Gratis fragt. Shop videre Indkøbskurv

Mermaid Stories Julegaver

 

Der er julestemningen i luften! Endelig kan vi byde den magiske juletid velkommen og nyde alt det, der følger med: Hyggelige aftener, varm chokolade, stearinlys, glitrende julepynt og selvfølgeligt utallige muligheder for at gøre vores kære glade med magiske og personlige julegaver.      

  Den uforglemmelige jul er kun tre simple skridt væk


Det kan virke stressende og fuldstændig umuligt at finde den perfekte julegave til hende, der står dig kær, men i virkeligheden er hendes uforglemmelige juleaften kun tre simple skridt væk.

 
1. Kend hendes stil


Ikke to kvinder er ens og det er deres stil heller ikke. Er hun til guld eller sølv? Er hun moderne eller feminin? Hendes smykker skal understrege hendes hverdagsstil, smag og personlighed.

Mermaid Stories Smykker

 

2. Vælg en personlig gave

Hvilket budskab skal din gave indebære? Skal den vise din kærlighed? Din taknemmelighed? Eller skal den blot få et smil frem på hendes læber? Vælg en gave der viser at du tænker på hende. Med en gave iblandt vores unikke smykker og dameure, vil hun kunne se det med det samme.

 

3. Vi gør det til en smuk oplevelse

Alle smykker og ure fra Mermaid Stories sendes altid af sted som en gave, pakket flot ind i masser af kærlighed i vores studio i København. Uanset om du køber en gave til dig selv, din veninde, mor eller en anden, mener vi at modtageren fortjener mere end en almindelig transportemballage - modtageren fortjener en uforglemmelig gaveoplevelse.

 

Mermaid Stories Julegaver 
 

Levering inden jul

Med vores leveringstid på kun 1-3 arbejdsdage på ordrer fra vores hjemmeside, er du sikker på at få den perfekte julegave til hende du holder af i god tid, så du og dine kære kan nyde en magisk og bekymringsfri jul.

Nogle produkter (for eksempel dem, der laves på bestilling) har en længere leveringstid. Du finder leveringstiden af hver eneste produkt i dets produktbeskrivelse.

 

Sidste chance for at placere din ordre inden juleaften

For at sikre at den perfekte gave til din kære (eller til dig selv) når frem inden juleaftenen, er den sidste chance for at placere en ordre på vores hjemmeside:

Den 20. december for ordrer inden for Danmark
Den 15. december for internationale ordrer
 
Udvidet bytteperiode
Gaver købt mellem d. 16.11.-19.12.2021 kan byttes/returneres til og med d. 8.1.2022.
 

Vi ønsker jer alle en glædelig og uforglemmelig jul!

 


Har du flere spørgsmål angående vores produkter, levering eller andre detaljer, skriv til os på hello@mermaid-stories.com. Vi svarer normalt indenfor få timer - eller ringer dig efter ønske også op, hvis du hellere vil snakke i telefon.