Tilføjer Tak! Lige tilføjet: Produkter: Total: Subtotal: Gratis fragt. Shop videre Indkøbskurv

Mermaid Stories Mesh Watch Strap

 

 

Mesh lænker er et alternativ til et læderurrem, hvis du ønsker at opnå et anderledes look ved brug af andet materiale. Mesh remme føles let på huden, de er fleksible, nemme at rengøre og vedligeholde, samtidigt med at de er nemme at tilpasse netop dit håndled. I denne korte guide kan du lære lige præcis hvordan du selv hurtigt kan justere mesh remmen på dit ur.  

 

Du får brug for:  • Et spidst objekt, for eksempel en neglefil eller en manicure saks
  • Dit håndled at måle efter
  • Mesh remmen på dit ur
Sådan justerer du mesh lænken:

Pres forsigtigt det spidse objekt ind mod sikkerhedsspændet på lænken, der hvor du kan se en lille pil. Åbn spændet og juster længden og størrelsen af lænken, så det passer til dit håndled, ved at flytte på spændet. 

Når du lukker spændet igen, vær opmærksom på at det klikker sammen med en af fordybningerne i lænken, som kan ses på den anden side. Pres ikke hårdt, når du lukker spændet for ikke at ødelægge låset og remmen. 

Så nemt var det. Nu er du klar til at have dit ur på!
Ansvarsfraskrivelse: Denne guide er kun udarbejdet med henblik på at hjælpe dig med selv at justere mesh remmen på dit ur, hvis du ønsker vejledning til det. Vi fraskriver os alt ansvar for skader og andre følger som direkte eller indirekte forekommer på grund af indholdet i denne guide. Hvis ikke du er sikker på at du kan justere mesh remmen selv, kontakt venligst din nærmeste urmager og bed om hjælp.