Tilføjer Tak! Lige tilføjet: Produkter: Total: Subtotal: Gratis fragt. Shop videre Indkøbskurv

 

Mermaid Stories. Ure til kvinder og smykker. - For the mermaids. For the dreamers. For the doers.

  

Mermaid Stories er for de kreative sjæle, hvis hjerter banker for poesi, og hvis tanker er fyldt med selvtillid. For dem med deres hoveder i skyerne, men med fødderne plantet solidt på jorden. For jer, der ser de magiske historier, og det store billede bag det, som ligner en helt almindelig hverdag. Til jer, der gør livet til en leg, men med en seriøs mission om at gennemføre de ting, I drømmer om.

 

Hvor minimalisme møder magi

Et hint af poesi blandet ind i den skandinaviske minimalisme. Et strejf af en glimmer mellem de ellersrene linjer. En antydning af art déco i minimalistiske omgivelser. Et fnug fra bohemeagtige fløjlspuder bagerst i et cirkus. En vind af konfetti på nyvaskede fliser. Det er altsammen os.

 

Vores filosofi: Karakter. Attitude. Smil.

De skal ikke blot bæres af dig, men bæres med dig. Vi stræber efter at designe og skabe accessories, der inspirerer dig til at tage chancer. Accessories der hjælper dig med at skrive dine historier, og følger med din på dine eventyr. I krystalklar kvalitet og med bekymringsfri garanti. Og selvfølgelig en hel masse drømme.

 

Lad os skrive Mermaid Stories sammen.